Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Veliki hemijski otporne kiselina-alkalnu ugljen čelik/aluminijum rezervoara

Aluminijum brod je dizajniran od strane nam kompanija sa strukturom siguran i pouzdan, sigurno i precizno merenje metod prema standardu od JB / T4734-2002 aluminijum zavarene posude. U peharu proizveden sa više opcija za zavarivanje opremu i proces ima sledeće karakteristike: (I)...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Aluminijum brod je dizajniran od strane nam kompanija sa strukturom siguran i pouzdan, sigurno i precizno merenje metod prema standardu od JB / T4734-2002 aluminijum zavarene posude. U peharu proizveden sa više opcija za zavarivanje opremu i proces ima sledeće karakteristike: (I) strukturom: veliki okretanjem mašina se koristi za vrti cirkularna arc tranzicijom u zglobovima foka glavu, šahtu i cilindar ① spriječiti stres korozije na uglovima broda, ② da eliminiše korozivne materije (kao što je razreрeno azotne kiseline) koje akumulirati u uglovima izvan broda , i ③to poboljšati strukturne snage i proširivanje usluga život broda. (II) horizontalne procesa proizvodnje, najnoviji za varenje opremu i optimalan za varenje proces su usvojena i svim sklopovima u telu plovilo automatski su zavarena u horizontalni položaj da biste bili sigurni za varenje kvaliteta.

Hengnuo opremu samo fokusiran na velike hemijski otporne kiselina-alkalnu ugljen čelik/aluminijum rezervoara za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga