Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Horizontalni korozije-otporne/INOX čelik rezervoara

Karakteristike: 1. nerđajući čelik tenk je snažno otporna na koroziju rezidualni hlora u vazduha i vode. 2. INOX rezervoar, pa je zatvorena; foka dizajn temeljno sprečava opasnih supstanci i Komarac u vazduh prah unesete tenk da biste izbegli...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Karakteristike:

1. od nerđajućeg čelika tenk je snažno otporna na koroziju rezidualni hlora u vazduha i vode.

2. INOX rezervoar, pa je zatvorena; foka dizajn temeljno sprečava opasnih supstanci i Komarac u vazduh prah unesete tenk izbjegavati kontaminaciju vode i Oplemenjivanje krv crva.

3. naučna vode tok dizajna sprečava sediment na dnu tanka da se pojavljuju po protoka vode i osigurava prirodno raslojavanja domaće vode i vatrena voda da biste poboljšali performanse domaće voda i vatra vode postrojenja.

4. INOX rezervoar ne zahteva česte čišćenje; ventil za udarac-dole na dnu redovno otvaraju otpustiti sedimentima u vodi.

5. INOX rezervoar je lagan težina i opterećenje nisko vetra.

6. koristite inoxa banke možete da sačuvate veliku količinu vode za piće.

Hengnuo opremu samo fokusiran na horizontalnoj korozije-otporne/INOX čeličnih rezervoara za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga