Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Kondenzacija-kristalizacija mašina sekao nerđajući čelik

Radi na principu: na bubanj Flejker omogućava proces hlađenja kristalizaciju, glavni koja topi u paketu je u kontaktu sa hlađenje bubanj na obrascu materijalne film na površini bubanj, i kroz razmenu toplote između zida film i bubanj, film je hladio i kristalizovao, i...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Radi na principu: Flejker na bubanj omogućava hlađenja kristalizaciju proces, u kojem topi punjenje u paketu je u kontaktu sa hlađenja bubanj na obrascu materijalne film na površini bubanj, i kroz razmenu toplote između zidu film i bubanj, film je hladio kristalizovao i kristalne film je provukao se Grtalica dna u pahuljice. Bubanj sušenja je stalni proces ostvaruju putem prenos toplote kroz rotary bubanj za grejanje i sušenja materijala ili traka materijala priključen na bubanj vanjski zid. Karakteristike opreme: dizajniran sa strane Grtalica dna da izbegnem materijalne depozita sa obe strane bubanj; Sažmi strukturu, mala Kvadratura; jakna akrobaciju tip ležište za papir, siguran i pouzdan; Dobar efekat razruљeni hlađenje; beskrajno Varijabilna brzina, kao i prilagodljive bubanj brzinu; visoke preciznosti bubanj; širok opseg aplikacija; lako i fleksibilne operacije; grupe od grtalica dostupna fleksibilnog prilagođavanja; više funkcija, dostupna za crvenilo i sušenja.

Opseg aplikacija: 1. bio je crven, 2. sušenje

Hengnuo opremu samo fokusiran na inoxa kondenzacija-kristalizacija sekao mašina za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga