Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Spiralni inoxa Strong kiseline/alkali otporna toplote-vođenje Ketl reakcija lož ulje

Spiralni inoxa Strong kiseline/alkali otporna toplote-vođenje Ketl reakcija lož ulje

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Vođenje toplote Ciklična grejanje ulje se može primeniti na reakciju plovilo i smole opremu preko 500L. Maksimalni radni pritisak, maksimalna Radna temperatura i radni medij trebalo bi navesti kada su naredili gorepomenute opremu. Ostale posebne specifikacije mogu biti projektovane odvojeno.

Vođenje toplote ulje lož reakcija Ketl široko koristi se u petroleum, hemikalija, gumene, pesticida, boja, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji kao pritisak brod za sulfuration, nitration, hidrogenizacija, hydrocarbonylation, polymerization, kondenzacija i drugim procesima. Ovaj tip opreme, kao što je nerđajući čelik reakcija Ketl, gleđi reakcija Ketl, vođenje toplote ulje lož reakcija Ketl, nerđajući čelik ulje lož reakcija kotao i inoxa mešajući tenk, generalno napravljen je od Karbon čelika, inoxa i drugih složenih materijala.

Hengnuo oprema je bila fokusirana na spirala inoxa jak kiseline/alkali otporna toplote vođenje ulje lož reakcija kotao za mnogo godina, a smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga