Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Grtalica dna spiralni traka High-speed disperzije reakcija kotao

Grtalica dna spiralni traka High-speed disperzije reakcija kotao

Spiralni traka kresivo reakcija se uglavnom koristi za proizvodnju git praha, i bokal može da se koristi kao termalno malter inoxa reakcija Ketl na početnom nivou. Spiralni horizontalne trake inoxa reakcija kotao se koristi za suvi prah git u prahu, lekove i droga, hrana...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Spiralni traka kresivo reakcija se uglavnom koristi za proizvodnju git praha, i bokal može da se koristi kao termalno malter inoxa reakcija Ketl na početnom nivou. Spiralni horizontalne trake inoxa reakcija kotao se koristi za suvi prah, git u prahu, lekove i droga, hrana, hemikalije, git Nalepi kamene farbe, feed, keramiku, vatrostalni materijal, plastiku, složeni đubrivo i drugi solidni-(powder-prah) i čvrstoj solidno-tečnosti (prah cementitious Nalepi) reakcije i posebno je pogodna za reakciju viskozni i gusti materijala. Grtalica dna reakcija kotao je u širokoj upotrebi u petrohemijskoj pesticida, dobro hemikalija, visoko molekul polymerization, farmaceutske, hranu, kozmetiku, boja, boja i vode tretman industrije.

Hengnuo opremu samo fokusiran na Grtalica dna spiralni traku brzih disperzije reakcija kotao za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga