Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Ово утиче на сопствени живот чајног реактора
- Oct 20, 2017 -

Ово утиче на властити живот Реацтион Кеттле-а
Реактивни чајник је незаобилазна важна опрема у производном процесу механичке хемијске индустрије. Његов квалитет је директно повезан са квалитетом хемијских производа. Веома је погодна за нафту, хемију, гуму, пестициде, боје, медицину и прехрамбену индустрију. Тхе
Тренутно се тржишна потражња за реакционим чајником повећава из дана у дан, Реактивни чајник на домаћем тржишту такође може понудити адекватне, па чак и конкуренција је јако интензивна, али на међународном тржишту недостаје конкурентност, с једне стране, кинески реактор недостатак технологије на тржишту рада, квалитет производа није висок, с друге стране конкуренција на домаћем тржишту, угрожени простор за пословно преживљавање, само смањујући квалитет производа како би добили довољно профита. Трећи аспект је производна скала релативно мала, концентрација индустрије није висока.
Лабораторијски реакциони чајник у хемијској индустрији је релативно велики број употребљених хемијских средстава. У лабораторијском реакционом процесу Реацтион Цхиппер, Реакцијски котличак има добар заштитни ефекат, и мјере предострожности.
Чајник лабораторијске реакције У току употребе, услед корозивности медија, услови реакције реакционог котла у лабораторији су врући и хладни, транспортни, употребљени, умјетни, итд. Увијек ће бити такав лабораторијски котел за реакцију оштећења, што доводи до непотребних заустављања производње, као што је велика површина, препоручује се повратак у фабрику само ради враћања лабораторијског реакционог чајника. Лабораторијска реакција Цена колица је велика, мала штета није неопходна за ажурирање цјелокупне опреме, за коју је потребна одговарајућа метода поправке, са (Јин Су Цхенг) ЈС916 одмах поправити, у супротном, то ће реакцијски чајник за воду корозију солвентне корозије, оштећење површине емајла ће се брзо проширити и на тај начин проузроковати застоје, безбедносне несреће и загађење животне средине и друге непредвиђене губитке.
Лабораторијска реакција Производња котлова захтева непрекидан процес, препоручујемо серију континуираног течног дисперзијског течног лабораторијског програма ПЛЦ 2000Ц у лабораторијском лабораторију. У окружењу без прашине, чврсти прах и течност се одмах мијешају и распршују, а ПЛЦ миксер је добра мјешавина овог, дисперзија и затим формира хомогенизовани крајњи производ. Мешовите супстанце се премешају према одређеном омјеру, а затим се распршују, тако да се готови производ добија директно. Може спремити спремник и неку другу помоћну опрему, чиме штеде трошкове и оперативне трошкове.
Ми смо развили ПЛД2000 серију интермитентних течних течних лабораторијских производа Реацтион Кеттле миксера и ПЛЦ200 серије континуираних прашкастих миксера прашкастих течности за течност, који је специјално дизајниран да реши проблем мешане дисперзије Реацтион Кеттле. Миксер праха је специјално дизајниран да реши проблем мешања дисперзије течности праха.
Реакцијски чајник ће током дуготрајне употребе акумулирати пуно прљавштине, што ће утицати на нормалан рад Реацтион Котла, повећати потрошњу енергије и смањити квалитет производа. Дуготрајна употреба реакционог чајника лако се остаје у реакцији, постепено у одлагању реакције Кухало, не само да утиче на капацитет реакције, остатак састојака може имати утјецај на реакцију, може имати негативне ефекте на квалитет производа , озбиљне или чак изазивају реакцију надпритиска, угрожавају сигурност особља и опреме.
Ово утиче на властити живот Реацтион Кеттле-а. "Корозија" која се овде наводи односи се на стварање локалног акумулатора због концентрације течности у размаку између прљавштине и унутрашње површине котла. Као резултат тога, на површини за прљавштину се ствара пужна корозија, корозија под притиском и слично, чиме се смањује дуготрајност Реацтион Кеттле-а.