Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Mogućnosti i izazovi sa kojima se suočava domaća sušenje opreme
- Jan 19, 2017 -

Razvoj domaće sušenje opreme industrija izazovi i prilike. Na domaćem tržištu,, zbog Kina suv oprema industrije počeo je u više zrele faze razvoja, ima možete u odnosu dobro upoznati sve Korisničko polje od stvarne potrebe, a u cenu Shang samo u inostranstvu iste proizvode 1/3, zbog ovoga Kina osuši oprema tržišne konkurencije u što nego uvoza opreme očigledno je cena prednost; na, krajnjem roku da osuši opreme volumen veći, najviše takođe bio angažovan lokaciji instalacije i otklanjanje grešaka i prodaji usluga da radi i tako dalje domaćih korisnika,, selekciju domaće opreme zgodnije više selekcija uvoza opreme.

Sušenje opreme u širokoj upotrebi u hemijskoj, farmaceutske, poljoprivredne i šumarstva specijaliteta, hranu, prerađivačka industrija i druga polja, veliku količinu uobičajene mehaničke proizvode. Sušenje opreme industrije u našoj zemlji od formiranja, razvoja i naplatu je prošla kroz više od 20 godina istorije. Trenutne potrebe za konvencionalne sušenje opreme na domaćem tržištu, kao i na međunarodnom tržištu uglavnom sušenje opreme, osnovne potrebe može biti napravljeno u Kini. Ovo ukazuje da sušenje opreme uglavnom za uvoz u istoriji naše zemlje je završeno.

U suv oprema tip Shang, će toplog vazduha atmosferskih suv oprema za grejanje i vakumske suv oprema uglavnom, druge kao što je do sada infracrvenom suva opreme i mikrotalasnu suva opreme, posebno polje korisnika takođe će postepeno proširene aplikacija broj; u hranu i suve aspekti droge, na vakuum su procurile suv oprema za veće specifikacija opreme potražnje će će povećao; ima funkciju kombinacija (kao zrno suva, a suv filter poslovne) oprema potražnja takođe će povećao; Visoki suv automatikom u polju neke aplikacije će po pozdravlja.