Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Даили Одржавање и мере опреза кондензатора
- Jun 15, 2017 -

Дневни одржавање и мере предострожности кондензатора

Већина расхладне воде садржи калцијум, магнезијум и киселих карбоната. Када тече вода за хлађење кроз металној површини, постоји формирање карбоната. Поред тога, растворени кисеоник у води за хлађење ће проузроковати корозију метала, формирање рђе. Због генерацији рђе, топлоте ефекат преноса смањен. Озбиљан када је граната на спреј за хлађење воде, озбиљно скалирање ће блокирати цев, тако да је ефекат губитка топлоте. Подаци показују да су депозити обима имају значајан утицај на губитак топлоте, а са порастом наноса, енергетски трошкови расту, уштеда енергије, дужи век трајања опреме и уштеде у времену производње и трошкова.

Дуги низ година, традиционалне методе чишћења као механичке методе (високог притиска воде, хемијско чишћење (нагризање), итд) имају доста проблема у чишћењу опреме: не могу у потпуности уклонити каменац и друге наслаге, киселине корозију изазвану формирањем oPREME рупа, Преостала киселине на материјалне секундарном корозије или скала корозије, евентуално доводи до замене опреме, поред тога, пречишћавање отпадних вода токсичан, захтева много новца за пречишћавање отпадних вода.

Мере опреза приликом коришћења кондензатора:

1, кондензатор треба користити за отварање хлађење линије отвор вентила ауспух, погледајте воду након затварања, како би се спречило отпор ваздуха утиче на ефекат хлађења.

2, влажним ван линије, стоп за хлађење воде, приликом отварања хлађење воде вентилациони вентил, да би избегли притисак да се оштетити опрему.

3, подесите ниске температуре уља, прво треба хлађење контролу излаз воде вентила. Будући да је употреба улазног контроле вентила воде, мада можете сачувати хладну воду, али ће изазвати кондензатора кратки спој или проток успорен, што је резултирало у врућини под цоол, утиче на ефекат преноса топлоте. То не би требало да користе контролу улаза.

Кондензатора се састоји од штанцање неправилан челичног лима. У конкавни и конвексни линије између два панела се формирају у 180 степени релативном облику, тако да су конкавни и конвексни набори између два плоча концентратора формирају затетурао контакт тачку и контактне тачке су спојени вакуум заваривањем да се формира поли високог притиска Интерлоцкинг структура протока оптичког уређаја, они се затетура структура протока чини топле и хладне течности кондензатора да произведе снажну турбуленцију за постизање високе топлоте ефекат преноса. Кондензатора се састоји од скупа ребрастих металних плоча са четири угаоне рупе за две течности за трансфер топлоте. Се метална плоча се монтира на оквир са фиксном плочом и покретног плочу и причврстити са стезним завртњима. Плоча је опремљен заптивком, пролаз течности запечаћена, а пилот течност тече наизменично у напријед дотичног протока да формирају размену топлоте. Проток, физичке особине, пад притиска и разлика температура течности одређује број и величину плоча. Ребрасте плоче не само повећава степен турбуленције, али формира бројне подршке бодова довољно да издржи разлику притиска између медија. Се метална плоча и покретног плоча пресовањем плоча су суспендовани из горње водича шипке и позиционирани су од стране доњег водећег шипку, а крај шипка фиксиран на колону подршке.