Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
SC-serija priručnik
- Jan 19, 2017 -

Ugalj je gasified, i sirovi plin sadrži mnogo nečistoća, kao što su katran, zemlju, vodu i hidrogen sulfid. Zbog postojanje ovih nečistoća kompresija gasa, prenos, desulphurization, naftalin i gas kao sirovine ili proizvodi će imati veoma ozbiljan uticaj na kvalitet goriva, gasa čišćenje je sastavni deo procesa pravljenja gasa.

Gas prečišćavanja, mogu biti grubo podeljeni u grubo čišćenje, pola čišćenje tačnost i preciznost čišćenje. Grubo čišćenje uobičajene vertikalnih cevi kao primarni hlađenje i dedusting, prah uklanjanje efikasnost ove vode, pranje opreme za cent i karakterističnim decoking efikasnost samo; više od polovine preciznost preиiљжavanje od strane ciklon. Uverite se da gas visoke čistoće prah (kokain) pod 0.001-0.1g/Nm ³, morate koristiti Čišćenje preciznost. Neto Cevasti za razdvajanje je efikasna od prašine (kokain) opreme.

Samo-čišćenje Cevasti električni katran precipitator od strane visokog napona elektrostatiиko princip, gasa i prašine i katrana Mate naplaćeno ubrzati veoma pravca potez, kako bi se ostvari taj cilj uklanjanja prah kokain. Ima strukturu kompakt, a održavanje zgodno, i na broju oblasti malih, i trebalo bi da i rasporeda, a potrošnja energije niska (0.5 stepeni / 1000m ³) prah (kokain) efikasnost visoko (je veća od 98%), funkcije, konzervu široko aplikaciji Yu došlo je do peći gasa i kolu rerna gasa i vode gasa, i pola vode gasa od preciznost prečišćavanja, je metalurškom i hemijski , i keramika i coking fabrici i benzinska pumpa, industrija u testamentu izabrali idealnog gasa prah (kokain) opreme.