Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Технологија поправке кеттле за реакцију од нерђајућег челика након оштећења
- Aug 18, 2017 -

Технологија поправке кеттле за реакцију од нерђајућег челика након оштећења
Нерђајући челик Реактивни чајник је незаобилазна реакциона опрема и контејнер за складиштење хемијске индустрије, нафте, горива, лекова, пестицида, хемијског ђубрива, гуме, пластике, органске синтезе, хране, војних, научних и других индустрија. Његове предности су ниске трошкове, отпорност на корозију (поред флуороводоничне киселине, вреле фосфорне киселине, алкалије), добре перформансе, глатке површине, тврдоће хабања, широког спектра употреба. Може се користити у хемијској производњи у плинастом, течном, чврстом стању различитих хемијских реакција, као што су испаравање, концентрација, дестилација, полимеризација, хлоризација, нитрификација, сапонификација, процес естерификације; недостатак је употреба инсталације да будете опрезни, након стакла на површини стакла, постаје немогуће користити уређај у мировању, што доводи до повећане употребе трошкова. Реакција од нерђајућег челика Кеттле порцелан оштећења површина да престане да се користи, правовремена поправка, у супротном ће се мали проблеми проширити у велики проблем, а не поправити, чак ни поправити поправка квалитета и употреба циклуса ће се смањити. У специфичној поправци, према различитим медијима, различити процесни услови, различити делови употребе различитих материјала и материјала за поправку, користе одговарајући метод поправке.
(1) порцелан површина оштећења методом лијепљења. Избор лепка од отпорности на корозију, високотемпературни реакциони котлић, чврстоћа везивања, коефицијент експанзије и други разлози. Лепак да строго следите следеће кораке:
① очистите оштећену површину. Пре него што лепак мора да буде на оштећени површини свеобухватног и детаљног чишћења, оштећена површина рђе или остатка са чистачем за чишћење, Реактивни чајник, а затим ручно брушење (ручно бушење на глави брусног точка) или угљични млин Челична четка ће бити прекривена ивичном ивицом од 5мм ~ 10мм широке конопље, са чистим средством за чишћење етанола или ацетона.
② две виси пластике. Први пут када ће лепак бити везан за оштећену површину и фино платно, који је једнако равномерно повезан, то је тањи боље; Реакцијски чајник други је први који се наставља након завршетка униформне мрља, лепак не може бити превише густ, у супротном употреба процеса Због температуре пластичних пукотина узрокованих грешком поправке.
③ помоћу извора топлоте на висећим деловима индиректног загревања (без директног загревања), дијелова за загревање и вјешање за одржавање више од 300мм, кеттле за реакцију или природно сушење више од 24х како би се осигурала очвршћавање пластичне површине.
(2) метода поправке перфорације опреме. Користите влажну крпу или влажну памучну прешу како бисте покривали периметар перфорираног подручја, како бисте спријечили заваривачку шљаку око емајла. Биће са перфорацијом величине, Дебљина реакционог котла жељезног блока за блокирање рупа и задржавање у истој равни, започела је спот на заваривању и водено хлађење за заваривање завршено. А затим користите методу (1) за поправку.
(3) Танталум фиксирање ноктију. Предности јаке отпорности на корозију, брзо се поправљају, не бојте се да ударате након закрпа. Недостаци су применљиви само за поправку малих површина, Реактивни чајник максимално не прелази 500мм × 500мм. Најчешће коришћени танталонски нокти су М8 стандардни тантални шрафови са спољним омотаним тетрафлуороетилен хексагоналним чеповима формираним у целини. Постоје два начина коришћења:
① директно са фиксираним ноктима. Примјењује се на оштећене дијелове површине порцелана. Користите бушилицу Φ6мм / Φ7мм како би се бушиле рупе у центру паузе, млетите са М8 славином, Реакцијски чајник затим очистите оштећену површину и перешите детерџентом (етанол или ацетон), а затим обесите лепак и директно завртите танталски вијак у рупу док не причврстите.
② употреба ПТФЕ материјала за фиксну плочу отпорну на корозију, погодна за веће делове оштећене површине. Специфични метод поправке је заснован на избору оштећеног подручја је већи од оштећеног подручја од полиетрафлуороетилен плоче дебљине 2мм ~ 3мм, са бушилицом Φ6мм / Φ7мм у паузи за одређивање локације и броја бушења, Реактивни чајник са М8 тапкањем , а затим очистите оштећену површину и перешите детерџентом (етанол или ацетон) и обесите лепак. Како би се осигурало да се околни заптивач притиска ПТФЕ у пластичној амбалажи са танталним вијком биће затегнут, а затим ослободити ПТФЕ плочу, у свакој поклопци за нокте виси испод лепка, завијеним ПТФЕ конопцем, а затим један по један навојем поправити околни лепак истиснути.
(4) Метода причвршћивања заковице. Углавном се примењује на нерегуларне кругове и највећи пречник од 55мм, Реактивни чајник неперфорирани нехрђајући челик Реактивни чајник. Специфични кораци су:
① ће бити прекривена површина за брушење, а затим очистити.
② са бушилицом Φ3мм у поломљеном месту бушења рупа дубине око 8мм.
③ са рупом за проширење рупа кроз попречни пресек попречног пресека рупе.