Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Купити измењивач топлоте треба да обрате пажњу овом питању
- Jun 15, 2017 -

Купити измењивач топлоте треба да обрате пажњу на ствари

Теплообменник куповина треба обратити пажњу на много више детаља, погледајте материјалну, овјерену бренд, проценити број, погледајте детаље инсталације, које захтевају нашу пажњу.

Један, погледај материјал

Уклоните традиционални лива топлоте, тренутне тржишне продаја нових Топлообменници су углавном три врсте: челика, алуминијума и бакра и алуминијума легура.

Друго, тражити познатих брендова

Потрошачи за куповину Топлообменници мора тражити брендова, изаберите редовну бренд размењивача топлоте. Добро и лоше на тржишту директно изазван индустрије и поремећаја на тржишту: производи, резервни делови нису успели, инсталација није стандардизована, материјали и системи се не подударају и друга питања настављају да се појављују, тако да су најбољи потрошачи до формалног избор на тржишту добро -кновн брендови размењивача топлоте, поред осигурања квалитета, постоје савршени инсталација и после продају сигурносни систем.

Треће, број процена

Постоји више начина да се израчуна број размењивача топлоте. Што је више прецизан начин је да се израчуна количина топлоте Размењивачи за израчунавање висине хладњака. Овај процес је сложенији и тежи за многе потрошаче да схвате. Добро дом различитих величина стамбеног простора, тако да предузећа помажу да израчунате.

Четврто, детаљи инсталације

Сада је нови тип измењивача топлоте богате боје, мењање облика, за грејање код куће је такође одлика украс, тако да неки људи бирају локацију топлоте, постао неспоразум. У ствари, избор измењивача топлоте локације из енергетског становишта је стрес.

Измењивач топлоте за куповину белешке

Пераја Теплообменник је савијена од танког алуминијумском плочом и изгледа као хармонику меха. Сваки од потапања лопатица топлоте је нагнута у једном правцу да помогне проток ваздуха. Термичке перформансе ова два производа је релативно јака. Екструдирање алуминијумских профила из размењивача топлоте најнижој цени, али је ефекат хлађења није добро; злато, сребро, бакар Теплообменник расипање топлоте ефекат је добар, али висока цена, тежине. Највише исплативо је од легуре алуминијума Теплообменник. Измењивач топлоте је топлота расипа конвекцијом, већа површина, боља је расипање топлоте ефекат. У избору топлоте, такође би требало да буде забринут због одвођења топлоте подручју измењивача топлоте.