Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Мере предострожности за одржавање и одржавање Царбон Стеел Реацтор
- May 20, 2017 -

Реактор у текућој друштву заузима све важнију позицију јер у многим индустријама су потреба за постојањем реактора, а реактор према различитим материјалима могу се поделити у реактору од нерђајућег челика , угљен челика реактора и досадног стакла реактор. Угљеник челика реактор узима од угљеничног челика материјала, а потом према захтевима процеса и параметара које израђује угљеника челика реактора. Многе прераду уљарица сада користе угљеника челичне реактора због карбонског челика реактори су погодне за не-корозивне течности. Како би угљен челика реактора се одржава и брига?

Будући да је реакција воду разликује од других производа, реактор за редовно одржавање и негу тестирање је веома важно. На тај начин, постоје три главна циља: прво, да се осигура безбедност реактора у операцији; два, У циљу побољшања живот реактора; Треће, у циљу побољшања радну ефикасност реактора. Стога, у одржавању угљен челика реактора треба да обрати пажњу на оно што питањима?

Прво, треба обратити пажњу на реактор неке од инструмената или компоненте су оштећене или не оштећен, ако је штета, онда је потреба за благовремено замене;

Друго, треба да обрате пажњу на затварање реактора, потреба да се осигура добро заптивање;

Треће. У реактору не треба да раде, потребно је редовно чишћење реактора, како би се осигурало чист. Приликом чишћења реактора, потребно је користити посебан детерџент који могу да раде боље послове чишћења.

Ако сте заинтересовани за наше производе, контактирајте нас!

Вуки Хенгнуо Хемијска Опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Тел: + 86-510-85181518

Фак: + 86-510-85190901

Моб: + 86-13901511552

Е-маил: салес@прхгсб.цом

Сајт: хттп://ввв.реацтионтанк.цом