Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Екстракција Принцип мулти-фунцтион Ектрацтион Танк
- May 20, 2017 -

Мулти-фунцтион танк екстракција се обично користи у медицини и хемијској екстракцију лужења опремом, опрема је погоднија за традиционалне кинеске медицине, прехрамбене, хемијске индустрије, под атмосферским притиском, микро притиска, Добијање есенције, топла дип, топлоте рефлукса, присиљен циркулација цурења, уље вађење и органски растварач и опоравак другог поступка операције. Опрема има предности високе ефикасности, практичан рад и слично. Резервоар је опремљен системом ЦИП чишћења, у складу са ГМП фармацеутским стандардима.

Multi-functional Stainless Steel Herbal And Food Industrial Extraction Tank.jpgMulti-function extraction tank.jpg

Екстракција Принцип Од Мулти-функционални Вађење резервоара

(1) екстракција воде: вода и кинеска медицина у резервоар за екстракцију , почео да сендвич топлоте, тенк после кључања да смањи снабдевање топлоте, држите резервоар кључање може да се одржи време зависи од вађење фармаколошких процеса, као што су затворена екстракција потреби охлађена вода, тако да паре паре хлађења назад на резервоар екстракцију, задржи циклус и температуру.

(2) екстракција Алкохол: Додајте лекове и алкохол у резервоар морају бити затворени, у сендвич извора топлоте паре, отворити воду за хлађење како би се смањила снабдевања извор топлоте када је резервоар достигне жељену температуру, тако да је пораст од нестабилне алкохола кроз кондензатор након течне алкохола може бити рефлукс, u циљу побољшања ефикасности, пумпа може бити присиљен да циклус, тако да течност из доњег дела резервоара кроз пумпу из горњег дела резервоара натраг у резервоар , да се уклони локални проток.

(3) уље екстракција: прво вађење нафте садржи етерично уље кинеске медицине и воде у резервоару екстракционог , отвори циркулацију вентил на сепаратора уља, подесите бајпас повратни вентил, отворен извора топлоте вентил да стигне до нестабилно температуру отворене воде хлађења да се охлади, охлађени течни треба чувати на одређеној висини у сепаратору да одвоји, а затим користите ротацију уља и одвајач воде

(4) повраћај Олеин: алкохол додаје у резервоар, да отвори за хлађење воде у пару, а затим отворите опоравак вентила може бити.

Ако сте заинтересовани за наше производе, контактирајте нас!

Вуки Хенгнуо Хемијска Опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Тел: + 86-510-85181518

Фак: + 86-510-85190901

Моб: + 86-13901511552

Е-маил: салес@прхгсб.цом

Сајт: хттп://ввв.реацтионтанк.цом