Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Узроци цурења у електричном котлу за грејање и његово решење
- Sep 01, 2017 -

Узроци цурења у котлу за реакцију електричног грејања и његово решење
Који су најчешћи проблеми код електричних грејача за реакцију загревања у заптивању и пропуштању? Ксиаобиан вам рећи разлоге за његово цурење и решења:
Прво, лице притиска је превелик феномен, што доводи до озбиљног трења од стране фрикције овог феномена, решења: ојачани су одговарајући притисак за подешавање система хлађења, а топлота ће се одузети временом.
Друго, електрични котел за реакцију на грејање у динамичком и статичком прстену на крају удара и деформације, решење: пар фрикције који треба заменити, а затим следи млевење.
Треће, пошто је електрични грејач за реакцију грејања изабрао механичку заптивку, стварни и главни материјал прстена се не поклапа, што резултира цјелокупном силом компресије није на мјесту, или у бртви у облику слова У није правилно постављено, губитак заптивања перформансе,: Поновно одабир заптивног прстена, поновно поставити печат, да би се постигла довољна сила притиска.
Четврто, рад нестабилности притиска и температуре, што доводи до директног приступа чврстим честицама у трењу, рјешење: процес строге контроле индикатора, честице кристала не могу ући у трење.
5, ако је електрични грејач за реакцију на грејање на статичној страни прстена и вертикалну осу између озбиљне грешке, рјешење: директно заустави опрему и поново га пронађите како би се осигурало да вертикатност не може бити мања од 0,5мм .
Пре употребе електричног котла за грејање, прво треба да схватите различите аспекте употребе вјештина, као и рад на потреби да обратите пажњу на питања. Следећи Ксиаобиан вас упознаје са радом електричног котла за реакцију на електричну грејање прије потребе за припремним радом:
Прво, електричне инструменте за контролу електричног гријања на електрични погон, треба да управља професионални оператер, али иу складу са одредбама његовог скупа, као и мера заштите од преоптерећења;
Друго, стриктно у складу са називном плочом за електрични грејни реакциони котел на притиску за употребу етикете, углавном радом температуре и притиска, зид је проузроковао непотребна оштећења;
Треће, према упутству за употребу за рад на нафти и расхладним и другим радовима треба извршити у складу са одредбама електричног котла за реакцију на електричну грејању ради обављања одговарајућих радова одржавања и одржавања;
Четврто, електрични котел за реакцију грејања у употреби вентила, први који полако ротира стуб, површина заптивања је потпуно компактна, тако да се постигне потребан ефекат заптивања, али у затвореном времену не може бити превише повољно, Да би се избјегло оштећење површине заптивача.
При коришћењу електричног котла за грејање, ризик од експлозије експлозије постао је веома низак, од тренутног истраживања и развојне технологије се наставља да се побољшава, тако да је све врсте фактора сигурности реакторске опреме значајно побољшано, али постоје и неке озбиљне употреба неправилног рада ће и даље постојати у реакцији електричног гријања. Кеттле разлагање ризика од експлозије, као што су превише катализатора или брзине преношења превише брзо доводе до тренутног пораста температуре превише брзо и тако ће проузроковати експлозију раздвајања електричног гријања на реакционој струји. Реактор у механичке нечистоће, што доводи до локалног гријања трења, може довести до експлозије електричног гријања.
Електрични грејач Реакциони чајник у одржавању треба обратити пажњу да не падне у механичке нечистоће. Област носења и грејања склопног лежишта, што доводи до прегревања након пораста температуре узроковане декомпозицијом експлозије реактора. Методе лијечења треба строго провјерити квалитет резервних дијелова, побољшати квалитет одржавања. Локално прегријавање трења између сечива мешача и зида котла може довести до распадања електричног котла за реакцију на грејање. Начин руковања је побољшање квалитета поправке и резервних делова. Катализаторски систем или нестанка пумпе катализатора ће довести до експлозије електричног гријања. Метода третмана је да поправи, дебугује инструмент, да постигне прецизан и осетљив. Превелика количина катализатора или превише брза прехрана, тренутни пораст температуре пребрзо доводи до експлозије разлагања.