Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Dom > Новости > Sadržaj
Карактеристике примене и нови развој ЕЕлецтриц грејача за реакцију грејања
- Jun 30, 2017 -

Карактеристике примене и нови развој Еетлектричног котла за реакцију грејања
ЕЕлектрични котлић за реакцију грејања Заједнички котлић за реакцију са електричним грејачем за реакцију грејања, реактором обложен стаклом, хидротермални реактор, билатерални стаклени реактор, магнетни мешајући реактор, парни реактор, е-електрични котао за грејање. Наравно, најкориснији, али и практичан или е-електрични котао за грејање. ЕЕлектрични котел за реакцију грејања за тело котла, поклопац котла, јакна, мешалица, мењач, уређај за заптивање вратила, подупирач и друге компоненте. Материјали су углавном угљенични челика мангана, нерђајућег челика, цирконијума, никла (Хастеллои, Монел) и других композитних материјала; у складу са структуром производње реактора може се подијелити у реактор отвореног типа равног типа, реактор са отвореним завареним прирубницама и реактор затвореног реактора три категорије
ЕЕлектрични грејач за реакцију грејања има предности брзог загревања, високе температуре, отпорности на корозију, хигијене, загађења животне средине, грејања бојлера, једноставности употребе и тако даље. И широко се користи у нафтним, хемијским, гумарским, пестицидним, боје, фармацеутским производима, прехрамбеним и другим производима и разним истраживачким и експерименталним истраживачким пројектима, који се користе за завршетак хидролизе и кристализације, дестилације, испаравања, складиштења, хидрогенације, полимеризације , полимеризација, кондензација, мешање грејања, процес реакције константне температуре контејнера.
Карактеристике е-електричног котла за грејање: употреба полирања површина огледала како би се осигурало да без угла здравља, потпуно затвореног дизајна како би се осигурала да је материјал увек у стерилном стању, спољашњу површину необавезно пескарење, мат, хладно ваљање примарне боје третман; грејање хлађење: грејање Пут опционо парно, електрично грејање, уље за пренос топлоте, да задовољи киселину, алкалију, високу температуру, отпорност на абразију, корозију и друга различита радна окружења потреба процеса.
Из индустријског ланца, еЕлектрични грејач за реакцију грејања и еелектрични грејни реактивни систем за производњу горивих и низводних производа су међусобно зависни, конкурентни развој двеју индустрија. Предузећа за производњу челика, кроз дубоку прераду челичних производа, са низводним предузећима за успостављање дугорочног стратешког савеза, погодне су за промоцију индустрије еЕлектричне грејне реакције, развијање нових сорти, побољшање квалитета и развој тржишта, је да прошири вредност производа од челика до низводног проширења, ефикасан начин тржишне конкурентности. Може се рећи да је развој еЕлецтриц Хеатинг Реацтион Кеттле бутик пројекта постао кинеска компанија за производњу електричних грејних реактора за електричну грејању како би одговорила на жестоку конкуренцију на тржишту, побољшала конкурентност производа развојне стратегије.
Али у поређењу са развијеним земљама у индустрији еЕлецтриц Хеатинг Реацтион Кеттле, кинески систем еЕлецтриц Хеатинг Реацтион Кеттле није савршен, а Јапан и Јужна Кореја и друге еЕлектричне грејачи за реакцију грејања великих земаља, још увијек постоји велики јаз. ЕЕлектрична грејна реакција Индустрија котлова почела је касно, еЕлектрична потрошња гријања на реакцију топлотне енергије је превише брза, тако да је развој кинеског еЕлектричног грејања за реакцију грејања на првом месту да реши проблем је да се брзо побољша производња како би се задовољиле све веће друштвене потребе и постепено замијенили Улаз , довршите прву "варијаблу", а потом и "квалитативне промјене" двостепеног Пентиум-а. Тренутно је кинеска еЕлектрична грејна мрежа за реакцију грејања довршила развој "квантитативне промјене" процеса акумулације, тренутног лица "квалитета" трансформације.

Након вишегодишњег развоја, кинеска потрошња електроенергетског грејања за реакцију грејања, поред појединачних врхунских производа и даље се ослања на улаз, производи нижег квалитета су у суштини самодовољни, еЕлектрична потрошња грејања на реакциону енергију потпуно се ослања на улаз побољшала ситуацију, у брзој експанзији.