Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Industrijski visoko efikasni alkohol/etil/multi-component alkohol Rectifying toranj za oporavak toranj

DMF ispravlja i oporavak toranj proizvedeni u našem pogonu se koristi za oporavak n.n-dimetil-formamide (DMF), n.n dimetil acetamide (DMAC), methylbenzene i druge rastvaraи. Prema materijala sirovih materijala, kapaciteta korisnika, ova oprema može usvojiti kontinuirani ili grupno...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

DMF ispravlja i oporavak toranj proizvedeni u našem pogonu se koristi za oporavak n.n-dimetil-formamide (DMF), n.n dimetil acetamide (DMAC), methylbenzene i druge rastvaraи. Prema materijala sirovih materijala, kapaciteta korisnika, ove opreme mogu usvojiti kontinuirani ili grupno proces destilacije da biste dobili spasene proizvod visoke koncentracije, stabilan kvalitet i niska talog. Pored toga, ova oprema je okarakterisao kao nisko energetske potrošnje i stabilnu kapaciteta.

Našem pogonu možete dizajnirati uređaja za proizvodnju prema određenim materijalne komponente i biće odgovorna za uputstva za instalaciju i lokacije puštanje u rad uređaja.

Hengnuo oprema je bio fokusiran na industrijski visoko efikasni alkohol/Etil alkohol ispravlja toranj/multi-component za oporavak toranj za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga