Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Alkohol/metanol/Etil alkohol za oporavak toranj

Ovaj uređaj se može koristiti za oporavak Razblaћeni alkohola i destilat metanol i drugih otapala u farmaciji, hrana, prerađivačka industrija, hemijskoj i drugim industrijama. Prema zahtevima korisnika, ovaj uređaj je u stanju da proizvedemo Razblaћeni alkohol iz 30℃ da 90℃-95℃, i...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Ovaj uređaj se može koristiti za oporavak Razblaћeni alkohola i destilat metanol i drugih otapala u farmaciji, hrana, prerađivačka industrija, hemijskoj i drugim industrijama. Prema zahtevima korisnika, ovaj uređaj je u stanju da destilisati Razblaћeni alkohol iz 30℃ da 90℃-95℃, i povećati refluks odnos ako je s obzirom na veći broj preciznost gotovih tartaric kiseline, ali izlaz je smanjena u skladu s tim.

Ovaj uređaj koristi visoko efikasni metalik inoxa pakovanje. Destilacije toranj je napravljen od Inoxa za sprečavanje sekundarne sirovine od blokiranja pakovanje i produžili njihov vek servisa. Sve komponente u kontaktu sa alkoholom, kao što je kondenzator, bafer tenk i hlađenja coiler, su napravljeni od nerđajućeg čelika izbjegavati kontaminaciju gotovih alkohol. Destilacije i dalje je obezbedio demountable grejanja U obliku tube, koji se može izvući za čišćenje Spoljni zid i zid i dalje destilacije. Ovaj uređaj je dostupna za grupno proizvodnje, polu-kontinuirane proizvodnje i kontinuirane proizvodnje.

Hengnuo opremu samo fokusiran na alkohol/metanol/Etil alkohol za oporavak toranj za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga