Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Spiralna cijev/U-cijev dupli sloj razmenjivaиu toplote

Spiralna cijev/U-cijev dupli sloj razmenjivaиu toplote

Razmenjivač toplote U cev je nastupilo sa snopovima cev koji se može proširiti slobodno. Temperaturna razlika između cevi neće izazvati toplotni stres. Ova vrsta razmenjivač toplote je okarakterisao kao odličan termalnu kompenzaciju, duplo cijev prolaz, dugo tok putanju, visokog protoka brzina, zvuk toplote...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Razmenjivač toplote U cev je nastupilo sa snopovima cev koji se može proširiti slobodno. Temperaturna razlika između cevi neće izazvati toplotni stres. Ova vrsta razmenjivač toplote karakteriše kao odličan termalnu kompenzaciju, da duplu cev, dugo tok putanju i visok protok brzinom, performanse za prenos zvuka toplote i jaka utovar kapaciteta. Cev prepreke mogu ukloniti iz ljuske za održavanje i čišćenje. Pored toga, ova vrsta razmenjivač toplote je jednostavna struktura i niski troškovi.

Prednosti razmenjivač toplote U cijev:

1. to je kompaktni struktura, male veličine, čuvanje Kvadratura "i" visina zgrade stanice.

2. izvrstan toplotni učinak exchange nisko grejanje srednje utičnicu temperatura, velike toplote preopterećenosti stopa, dobar štedi energiju efekat, Hidraulični zvučne karakteristike, otpora nizak protok grejnog srednji i žestoku vodu, dobro štedi energiju efekat.

Hengnuo opremu samo fokusiran na spiralna cijev/u-cijev dupli sloj razmenjivaиu toplote za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga