Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Veliki Air-peraje/finned Tube razmenjivač toplote

Veliki Air-peraje/finned Tube razmenjivač toplote

Finned toplotni izmenjivač je najčešće korišćen toplote exchange oprema među izmenjivače gas-tečnost. Montira se na obične osnovni cevi za prenos intenzivne toplote sa perajima. Osnovnu cijev može biti čelična cijev, cijev od nerđajućeg čelika ili bakarnu cev. Peraja može biti čelične trake, INOX...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Finned toplotni izmenjivač je najčešće korišćen toplote exchange oprema među izmenjivače gas-tečnost. Montira se na obične osnovni cevi za prenos intenzivne toplote sa perajima. Osnovnu cijev može biti čelična cijev, cijev od nerđajućeg čelika ili bakarnu cev. Peraja je možda čelične trake, prohrom trake, bakarne trake ili aluminijumske trake.

Finned toplotni izmenjivač se uglavnom koristi za vazduh grejanje u sušenja sistemima, što je glavna oprema jedinice u toplog vazduha. Grijanje medij koristi može biti paru, toplu vodu ili ulje za vođenje toplote; radnim pritiskom od parni generalno je ispod 0.8Mpa, a temperatura toplog vazduha ispod 150℃.

Hengnuo opremu samo fokusiran na veliku cijev vazduh-peraje/finned izmenjivača toplote za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga