Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Visoko efikasni osnovnih dupli-cijev vazduh pločasti razmenjivač toplote

Visoko efikasni osnovnih dupli-cijev vazduh pločasti razmenjivač toplote

Pločasti razmenjivač toplote tip je razmenjivač toplote je visoko efikasni koji je okupio niz talasasti limovi. Pravougaoni kanal je formirana u postelju i toplote exchange dovršenja kroz zavoje. Ova vrsta razmenjivač toplote je idealna oprema za tečnost tecnost i...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Pločasti razmenjivač toplote tip je razmenjivač toplote je visoko efikasni koji je okupio niz talasasti limovi. Pravougaoni kanal je formirana u postelju i toplote exchange dovršenja kroz zavoje. Ovu vrstu razmenjivač toplote je idealna oprema za exchange tecnost tecnost i tečnost-parna toplote. Predstavljen je kao visoka efikasnost od toplote exchange, gubitak toplote nisko, kompaktan i lagan strukturu i mali prostor, lako za instalaciju i čišćenje, u širokoj upotrebi i dugo rokom trajanja. Pod istom stanju gubitak toplote, njegov koeficijent prolaza toplote je 3 - 5 puta veći od razmenjivaиu toplote; Osim toga, njen prostor je samo 1/3 cevi izmenjivača, tako i na efikasnost oporavak toplote je do 90% ili iznad.

Hengnuo opremu samo fokusiran na visoko efikasni osnovnih dupli-cijev vazduh pločasti razmenjivač toplote za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga