Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.
Нова три-ефекат Континуирано кристализације / Кристал испаривача За Нула Течни пражњења

Нова три-ефекат Континуирано кристализације / Кристал испаривача За Нула Течни пражњења

Хенгнуо Опрема је фокусирана на нови три-ефекат континуираног кристализација / кристално испаривача за нула течног пражњење дуги низ година, а ми смо познати као један од водећих произвођача и добављача у Кини. Молим вас, будите слободни да купи или велико прилагођене континуирано кристализација испаривач маде ин Цхина из наше фабрике.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Основни подаци

Модел НО .: Мултипле Еффецт Евапоратор

Структура Материјал: метал материјал

Тип: нерђајућег челика грејање Опрема

Стиле: Челик Тип

Дестилована метод: Директан Евапоатинг

Порекло: Вуки, Китај

Принцип: Регенеративна Теплообменник

Цоре Цоре Евапоративно Теплообменник

Примена: Грејач, хладније, испаривача, кондензатора

Пренос топлоте Површина: Цевасти Теплообменник

Заштитни знак: Хенгнуо

Опис производа

Вишеструки ефекат Фаллинг Филм испаривач Дизајн и принцип рада

Е ла да радим принцип

Материјал се додаје са врха коморе за грејне и дистрибуира наниже кроз течно дистрибутера. У епрувету загрева и испарава, испарава паре и течности са дна епрувете грејне доводи до гас и течне одвајања након концентрисаног течности.

У раду пада филма испаривача, време задржавања материјала је веома кратко (око 5-10с), а коефицијент пролаза топлоте је веома висока, тако да се више користи у материјалима термоосетљивих, такође може да се користи за велике испаравања вискозност материјала, али није погодан за руковање лако кристалу решење.

пплицатион

Након вишегодишњег истраживања и праксе у третман отпадних вода, наша компанија усваја мулти ефекат испаравање процеса, мулти-ефекат процеса испаравања сушења или мулти-ефект испаравање процес кристализације за третман отпадних вода до националног стандарда пражњења и опоравка корисних материја у отпадним водама. Ова опрема се углавном користе за топљење у хране, хемијске и металне рударске индустрије, третман бербе отпад течност из великог формата челика и отпадних влажног одсумпоравања из електране. Наша компанија је у стању да осмисли економски процес андоптимал за третман отпадних вода до пражњења стандардних складу параметара тоспецифиц отпадних вода које пружају корисницима и обезбеђују исплативо и висок опрему квалитета.

Добродошли да нас контактирате!

Вуки Хенгнуо Хемијска Опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Контакт: КсиаоПанронг

Тел: + 86-510-85181518

Фак: + 86-510-85190901

Моб: + 86-13901511552

Е-маил: салес@прхгсб.цом

Сајт: хттп://ввв.реацтионтанк.цом


Istraga