Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Dupli-efekat/trostruko-efekat/multi-effect pada Film isparivač

Pada film upišite singl-efekt, dvostruki efekat, trostruko-efekat i multi-efekat evaporators, dostupan za isparavanjem i koncentracija pod vakum niska temperatura stanju, ima isparljivih visokog kapaciteta, niskom potrošnjom energije i u funkciji troškova, i mogućnosti da nastavi originalnu boju...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Pada film upišite singl-efekt, dvostruki efekat, trostruko-efekat i multi-efekat evaporators, dostupan za isparavanjem i koncentracija pod vakum stanje niske temperature, ima isparljivih visokog kapaciteta, niskom potrošnjom energije i u funkciji troškova, i mogućnosti da nastavi originalnu boju, ukus, ukus i efikasne komponente sastavnice u najvećem. Ova oprema je široko koristi za koncentracija mleko, glukozu, oligosaccharide, sorbitol, voća i povrća sok i druge razblaћenog rešenja, isparavanjem i koncentraciju razblaћenog rešenja i organski solventan rešenja u prerade hrane, farmaceutske, zrno dalju obradu, napitak, zapali industrije, zaštite životne sredine i hemijske industrije.

Hengnuo opremu samo fokusiran na duplo-efekat/trostruko-efekat/multi-effect pada filma isparivač za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga