Вуки Хенгнуо Хемијска опрема Мануфацтуринг Цо, Лтд.

Jedan- / dupli- / multi-cijev proći ugljen čelik lulu Brandla kondenzator

Cevasti kondenzator je jedna od najnovije tehničke opreme korišćen u polju razmene grejanje i hlađenje, koja je karakteristična kao efikasnosti prenosa topline, kompaktni struktura, mali prostor, lako za operacije i održavanje, a nisko podešavanje veličine, a mogu da podnesem mali...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Cevasti kondenzator je jedna od najnovije tehničke opreme korišćen u polju razmene grejanje i hlađenje, koja je karakteristična kao efikasnosti prenosa topline, sažmete strukturu, mali prostor, lako za operacije i održavanje, a nisko podešavanje veličine, i u stanju da podnese blaga temperatura razlika. Ovaj proizvod, kao optimalan izbor za grejanje, hlađenje, grejanje oporavka i druge svrhe, je u širokoj upotrebi u hemikalija, nafte, električne energije i izradi hartije, metalurgiji, hranu, grejanje i klima industrije.

Hengnuo opremu samo fokusiran na jednu- / dupli- / multi-cijev prolaz ugljen čelične cevi Brandla kondenzator za mnogo godina, i smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te, budi slobodna da kupite ili da se na veliko prilagođeni prijanjanje napravljeno u Kini iz naše fabrike.

Istraga